27 Ağustos 2009 Perşembe

..ödüllü oldum ben de..


Mimlenmişim.. Hem de ödülü olmuşum ben de.. : ) Teşekkür ederim Hülyacığım... Kendim ile ilgili 7 ilginç şey yazacakmışım.. : ) Bunu yazıyor olmam benim için en ilginç şeylerden birisidir aslında.. : ) Yazarım, çizerim, kendi kendime düşünürüm de ama öyle uzun uzadıya bir şeyleri anlatmaktan çekinirim çoğu zaman.. Bu yüzden daha çok fotoğraflar ve altlarındaki birkaç çalıntı mısraya baş vururum bazı şeyleri ifade edebilmek için.. Evet bunu -1- sayalım..
2- Kimse yaşlanmaktan hoşlanmaz herhalde ben de öyle.. Günler geçiyor ben büyüyorum-yaşlanıyorum ama bunu kabullenemiyorum.. Çocuk kalabilmek için gittiğim her yerden kendime oyuncak almadan dönmüyorum.. : )
3- Çikolata ve şeker en çok sevdiğim şeylerin başında gelir.. Renk renk şekerler alıp yemeye ve ikram etmeye bayılırım.. : ) Keşke her gün bayram olsa.. : ))
4-Renkli olan her şey ilgimi çeker; oyuncakçılar, şekerlemeciler, gökkuşağı, sanat galerileri, fotoğraflar, antikacılar, Pazar yerleri, kumaşçılar… : ) O renkli kumaşlardan renkli kıyafetler tasarlamak ve giymek en sevdiğim şeylerden biridir..
5- Ve fotoğraf hayatımda en önemli yeri olan tutkumdur.. Mümkün olduğunca her yere fotoğraf makinemle giderim.. Sevdiklerimi, ilgimi çeken veya anlatmak istediğim her şeyi fotoğraflamayı isterim.. Bazen rüyalarımda da fotoğraf çekmek istiyorum ama.. Rüyalar aleminde fotoğraf makinemi hep evde unutuyorum.. :)
6- Eski Türk filmlerine bayılırım.. Defalarca izlerim bıkmam.. Hatta bir kaç tane sevdiğim filmin neredeyse bütün replikleri ezberimdedir.
7- Gözüne Japon yapıştırıcısı kaçırmayı başaran, kantinde kahve döken, pipetleri yere deviren, su içerken bile boğulma tehlikesi geçiren ben, yeryüzündeki en sakar insanlardan biriyim, hala hayattayım ve henüz kendimden başka kimseye bi zarar da vermedim. Korkulacak bir durum yok yani..
:)
Ben kimi mimlesem şimdi bilemedim.. Melek'im gelsin.. Onu ödüllendireyim.. Bir de Hümcüm.. Sizi de bekliyorum..

4 yorum:

  1. canım benim sağolasın....yazar kısmına da bayıldım...sen bence yazmaktada başarılısın...lütfen devamı gelsin...sen hep mutlu kal emi....sevgiler

    YanıtlaSil
  2. :))) Teşekkür ederim.. Biraz zorladım kendimi bu kadar oldu.. :)) Zamanla belki yazarım başka şeyler de..

    YanıtlaSil
  3. bu kadar iyi anlatamaz bir insan kendini.. daha başka çok özelliğin var tabiki de gözle görünenleri anlatmışsın. çok mutlu oldum yahuu çerçeveletip assam mı ki :))ödüllendirilmemem daha vakit var ama senin gönlünde ödüllendirilmeyi beklemek de güzel :)sayfalar geçiyor hayatımızdan, bu sayfanın kenarına çıkartma yapıştırdım haberin olsun :)) hümeyra

    YanıtlaSil
  4. :))) Ne güzel yazmışsın Hümcüm :)) Kaybetmeyelim bu sayfayı ve bundan sonra okuduğumuz her satırın altını çizmeyi de ihmal etmeyelim..

    YanıtlaSil